Karhuperhe tupsahti pihamaalle – sitten näkivät puisen karhupatsaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on levinnyt useita huvittavia videoita, joissa on nähty miten karhut ovat tehneet hieman liiankin läheistä tuttavuutta ihmisten kanssa. Nyt eräät mökkeilevät perheet saivat yllätysvieraita harmaakarhuemosta ja sen poikasista.

Karhut näyttävät etenkin Kanadassa löytävän tiensä yllättävänkin usein asutuksen keskelle ruoan perässä. Tällä kerralla karhut astelivat mökkien pihamaan poikki kuitenkin suoraan kohti puista patsasta, joka esitti isoa kahdella jalalla seisovaa karhua.

Perheet saivat kokea yllättävän näyn kun karhuemo poikasineen tallusteli tyynen rauhallisesti ihmisten ohi patsaan luo. Karhut menivät suoraan patsaan viereen seisomaan ja hieroivat selkäänsä puisen patsaan jalkaa vasten.