Älä tuuleta liian aikaisin – 25 noloa seurausta videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa urheilulajeissa voitonhalu on niin kova, että jokaisen onnistumisen kohdalla ihmiset alkavat tuulettamaan heti saamaansa pistettä tai voittoa. Osa tuuletuksista on kuitenkin mennyt lopulta pieleen kun tilanne onkin pienen hetken sisällä kääntynyt täysin päälaelleen.

Top Things on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan koosteen, johon on kerätty noin kahdentoista minuutin täydeltä noloja tilanteita, joita kilpailuissa ja urheilutapahtumissa on sattunut. Moni innokas tuulettaja näyttää tehneen sen virheen, että on iloinnut voitostaan ennen kuin se on ollut vielä varmaa.

Liian varhain tuulettamisella voi välillä olla todella nolot seuraukset. Videolla nähdään myös monien muistama todella kiusallinen hetki, jolloin Steve Harvey ilmoitti väärän voittajan Miss Universe -kilpailuissa ja joutui korjaamaan virheensä sen jälkeen kun kruunu oli jo toisen naisen päässä.