Jennifer Lopez täytti 49 vuotta – yhä todella upea bikinikaunotar!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinolaulaja Jennifer Lopez ja baseball-tähti Alex Rodriguez ovat seurustelleet nyt noin vuoden ajan. Tällä hetkellä pariskunta on ystävineen ja lapsineen Bahamalla juhlimassa Jennifer Lopezin 49-vuotissyntymäpäiviä.

Jennifer Lopez julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hyväntuulisen kuvan, jossa juhlaseurue poseeraa kameralle samppanjapullot käsissään. Monien huomio on kiinnittynyt suoraan poptähden rautaisiin vatsalihaksiin, joita ei voi olla kuvassa huomaamatta.

Jennifer Lopez elää terveellisesti ja treenaa paljon sekä yksin että poikaystävänsä kanssa. Kuntoilun tulokset puhuvatkin puolestaan, koska nainen näyttäisi nyt olevan paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Hän aloitti myös oman syntymäpäiväviikkonsa kuntosalilta, josta hän julkaisi kuvan treenaamisen lomassa.

Current birthday situation… yup

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on