Duudson-Jukalta huvittava nuoruuskuva: ”Kun parturilla on kaksi vasenta kättä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on jo vuosien ajan levinnyt suuren suosion saanut Throwback Thursday -ilmiö, jossa ihmiset julkaisevat torstaisin vanhoja valokuviaan. Hauskojen nuoruuskuvien julkaisemiseen tosin mikä päivä tahansa sopii, ja nyt Duudsoneiden Jukka Hildén onkin julkaissut hauskan nuoruuskuvansa verkossa keskiviikkona.

Jukka Hildén on julkaissut Instagram-kanavallaan huvittavan kuvan, jossa hänet ja Duudsoneiden Jarppi nähdään nuorina poikina. Pojat poseeraavat kuvissa hymy huulillaan, ja kummallakin on melko näyttävä kampaus tehtynä pään päälle.

– When your barber has 2 left hands and you think this hair is gonna rock school, Jukka Hilden kirjoittaa kuvansa yhteydessä ja näyttää itsekin epäilevän parturinsa ammattitaitoa.