Janita Lukkariselta karu päivitys: ”En vielä tiedä elänkö mä esim 2 kuukautta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin miten useista televisiosarjoista tunnetuksi tullut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen paljasti sosiaalisessa mediassa sairastuneensa aggressiiviseen syöpään ja saavan jo hoitoja sairaalassa.

– Mulla syöpä on agressiivista laatua ja se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa, Janita kertoi sairaalakuvansa yhteydessä, Janita kertoi Instagramissa julkaisemassaan koskettavassa viestissä.

Janita pyysi seuraajiaan ottamaan hänet iltarukouksiinsa, ja hän sai erittäin runsaasti kannustavia viestejä. Nyt realitykaunotar on kiittänyt saamastaan tuesta.

– Kiitos kaikki te, jotka tuette mua! Rehellisesti sanottuna mun täytyy jaksaa taistella mun 8v, 13v ja 21v sisarusten takia eniten!!! Mä olen niin kiitollinen tästä tuesta, mitä mä olen teiltä jo osakseni saanut, Janita kirjoitti Instagramissa.

Tuesta huolimatta syöpädiagnoosi kauhistuttaa niin Janitaa kuin hänen seuraajiaan.

– Mulla tulee romahduksia, mutta niistä selviin just teidän avulla!! Enkä todellakaan tarkota tällä kuvalla et tää olis helppoa, vaan koska mä en vielä tiedä elänkö mä esim 2kuukautta vai saanko jatkoaikaa mä haluun et muistatte mut sinä Janitana ja kasvoina syövälle, joka oli niin perkuleen kova muija!!

Lukkarinen ei ole kuitenkaan vajonnut synkkyyteen, vaan lupaa taistella.

– Mun täytyy kääntää mun sairaus voitoks ja nauttia joka päivästä ja mun omasta kropasta!!! Mun taistelu on vasta alussa ja mä tuun romahtamaan vielä monet kerrat ja tarviin teitä jakamaan tän matkan mun kanssa!

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.

👑 #FUCKCANCER 👑 KIITOS KIITOS KIITOS!!! Kiitos kaikki te, jotka tuette mua! Rehellisesti sanottuna mun täytyy jaksaa taistella mun 8v, 13v ja 21v sisarusten takia eniten!!! Mä olen niin kiitollinen tästä tuesta, mitä mä olen teiltä jo osakseni saanut! Mun jokainen omatarina on katottu yli 17k kertaa ja oon saanut tuhansia viestejä! Tää asia varmasti koskettaa myös osaa teistä omalla tahollanne. Vaikka tää on raadollista mä voin silti näyttää hyvältä ja tuntea itteni kauniiksi. Mulla tulee romahduksia, mutta niistä selviin just teidän avulla!! Enkä todellakaan tarkota tällä kuvalla et tää olis helppoa, vaan koska mä en vielä tiedä elänkö mä esim 2kuukautta vai saanko jatkoaikaa mä haluun et muistatte mut sinä Janitana ja kasvoina syövälle, joka oli niin perkuleen kova muija!! Mun täytyy kääntää mun sairaus voitoks ja nauttia joka päivästä ja mun omasta kropasta!!! Mun taistelu on vasta alussa ja mä tuun romahtamaan vielä monet kerrat ja tarviin teitä jakamaan tän matkan mun kanssa! 🙏 #blessed #positivevibes #positivepower #godgivemestrenght 🙏

A post shared by Janita Lukkarinen (@juanitapupu) on