Koululaiselle oli käydä huonosti junalaiturilla – tässä syy turvavälin muistamiseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Juna-asemilla on syytä pysytellä varovaisena ja noudattaa laiturin ja raiteiden välille merkattua turvaväliä. Liian lähelle saapuvaa junaa joutuessa saattaa lopputuloksena olla rumaa jälkeä.

Australian Sydney Trains -rautatieyhtiön julkaisemalla videolla nuori poika on lähellä menettää päänsä varomattomuuden ansiosta. Pudottamaansa esinettä nostaessa lapsi päätyy vaarallisen lähelle lähestyvää junaa.

Vaaratilanteelta onneksi vältyttiin, mutta Sydney Trains julkaisi videon varoittavana esimerkkinä. Koulujen alkaessa lapsia on syytä valistaa siitä, kuinka tärkeää turvallisuusohjeiden noudattaminen on junien läheisyydessä.

 

Thornleigh

With most schools kicking off Term 3 tomorrow, we thought we'd remind you just how important it is to stay safe around trains! 🚉This young man almost found out the the hard way, just how quickly things can go wrong.Always pay attention to your surroundings, and stay behind that yellow line! We've got a whole bunch of useful info for school students below, and we can even come to your school for a free incursion! https://www.transport.nsw.gov.au/sydneytrains/education

Publiée par Sydney Trains sur Lundi 23 juillet 2018