Nainen sai morsiuskimpun kiinni – poikaystävä järkyttyi silminnähden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi suosituimmista hääperinteistä on hääkimpun ja sukkanauhan heitto. Uskomusten mukaan hääkimpun kiinni saanut sinkkunainen tulee olemaan häävieraista seuraava, joka menee naimisiin.

Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa katseet kääntyvät morsiuskimpun heiton jälkeen heti kimpun napanneen naisen poikaystävään. Mosiuskimpun nappasi sulhasen veljen kihlattu, joka on seurustellut sulhasen veljen kanssa jo 14 vuoden ajan, mutta mies on pakoillut naimisiin menemistä.

YouTube-videolla nähdään huvittava hetki, jolloin nainen saa hääkimpun kiinni. Sulhanen alkaa heti kuvaamaan veljeään, jonka ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mies näyttää olevan kauhunsekaisissa tunnelmissa huomatessaan, että hän joutuu jälleen kerran keskustelemaan naimisiin menemisestä.