Kylie Jennerin turbohuulet historiaan – luonnollisempi tyyli miellyttää faneja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on luonut itselleen todella menestyksekkään uran omalla Kylie Cosmetics -meikkisarjallaan. Nuoret alkoivat seuraamaan Jennerin tyyliä jo kun nainen oli 15-vuotias ja alkoi muuttamaan kasvojensa ulkonäköä erilaisten täyteaineiden ja muiden toimenpiteiden avulla. Nyt monia on ihastuttanut myös naisen luonnollisempi tyyli kun hän on poistanut täyteaineet huulistaan.

Kylie Jenner nähtiin juuri New Yorkissa, jossa hän oli menossa ravintolaillalliselle räppäripoikaystävänsä Travis Scottin kanssa. Jennerillä oli yllään musta tiukka mekko, joka paljasti naisen upean tiimalasivartalon. Monien huomio kiinnittyi myös naisen huuliin, jotka ovat nyt selvästi kapeammat kuin aikaisemmin.

Kylie Jenner paljasti hetki sitten faneilleen, että hän on alkanut jälleen tavoittelemaan omaa luonnollisempaa tyyliään. 20-vuotias kaunotar on poistattanut huulistaan kaikki täyteaineet, minkä vuoksi hänet onkin viime aikoina nähty useasti tavallista kapeammilla huulilla.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News