Lady Gagan valkoinen mekko ei peittänyt mitään – kastui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppikuningatar Lady Gaga tunnetaan näyttävästä ja kokeilevasta tyylistään, eli erikoisista asuistaan. Viime kuukausina popkaunotar on kuitenkin esiintynyt merkittävästi konservatiivisemmissa asuissa kuin uransa huippuvuosina. Parhaillaan Lady Gaga tekee kovasti paluuta poptähdeksi.

Eilen laulajatar ikuistettiin kuvaussessiossa Kalifornian Malibun rannalla, jossa hän uskaltautui ohuessa valkoisessa mekossa meren aaltoihin. Kuten arvata saattaa, asu muuttui täysin läpinäkyväksi ja paljasti siten sisältönsä. Tulossa on varmasti mielenkiintoisia otoksia.

Lady Gaga nähtiin taannoin Instagramissa upeassa kuvassa, jossa hän oli pukeutunut 1920-luvun tyyliseen mustaan pitsiseen iltapukuun ja samaa sarjaa olevaan kampaukseen. Lady Gaga on aiemmin nimennyt peppunsa bikinikuvissaan persikaksi, ja persikkaansa hän esitteli vielä pari vuotta sitten aktiivisesti niin sosiaalisessa mediassa kuin paparazzeillekin.

Splash
Splash
Splash
Splash