Nuoret hämmentyivät lankapuhelimesta – kukaan ei osannut käyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat ihmiset ovat joutuneet pinnistelemään viimeisten vuosikymmenien ajan pysyäkseen teknologian kehityksessä mukana. Nuoret voivat päteä isovanhemmilleen uuden teknologian hallitsemisen avulla, mutta tällä kerralla perheenisä päättikin näpäyttää nuorisoa.

Teknologian nopean kehittymisen myötä moni lapsi ei enää osaa käyttää vanhoja laitteita, joista useampia ei ole koskaan edes ehtinyt näkemään niiden poistuttua markkinoilta. Eräs perheenisä päätti testata nuorison taitoja tuomalla kotiin lankapuhelimen, jossa numerot valitaan pyörittämällä.

Isä oli arvellut saavansa hauskan tilanteen aikaiseksi tuomalla lapsille tuntemattoman puhelimen kotiin heidän ihmeteltäväkseen. Hän päätti kuvata videolle tilanteen, jossa pojat yrittävät päästä puhelimesta jyvälle. Kuten isä osasikin arvata, pojilla ei ollut hajuakaan siitä miten puhelimella tulisi soittaa.