Palasivatko Bella Hadid ja The Weeknd yhteen? Nähtiin treffeillä Tokiossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Bella Hadidin ja RnB-tähti The Weekndin on huhuttu palanneet yhteen. Pari nähtiin viikonloppuna Japanin Tokiossa romanttisiksi epäillyillä treffeillä.

The Weeknd jakoi Tokion matkaltaan Instagram-videoita, joissa myös Hadid vilahtaa. Kaksikko vieraili kuuluisassa Robot Restaurant -ravintolassa, jossa yleisöä viihdyttävät robottipukuihin sonnustautuneet esiintyjät.

Laulaja poseerasi myös kuvassa kahden ystävänsä, Reza Fahimin ja La Mar Taylorin kanssa. The Weeknd merkitsi Hadidin kuvan ottajaksi. E! News -sivuston mukaan pari nähtiin viikonloppuna kävelemässä yhdessä Tokion kaduilla henkivartijoidensa kanssa.

Bella Hadid ja The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesdaye, seurustelivat vuosina 2015-2016. Tänä vuonna parin on huhuttu palanneen yhteen. Heidät on nähty muun muassa suutelemassa Cannesin elokuvafestivaaleilla ja viettämäss yhteistä laatuaikaa Pariisissa.

 

No More Dreams 📸 : @bellahadid

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

😩😩😍❤️ #bellahadid #abeltesfaye #theweeknd

A post shared by Bella Hadid (@bellahnews) on