Alkoholiasiantuntija maisteli halvimmat vodkat sokkona – odottamaton tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jason Horn on väkevien alkoholijuomien asiantuntija. Nyt hänet laitettiin arvostelemaan ja maistelemaan halvimpia vodkamerkkejä ja paljastamaan niistä mielestään paras vaihtoehto.

Jason Horn kirjoittaa työkseen Playboy-lehteen alkoholikolumnia. Nyt Indulgence-kanavan kuvaamalla videolla mies laitetaan maistelemaan alle 12 dollaria maksavia vodkamerkkejä. Mies maisteli sokkona Smirnoff, Svedka, UV, Popov ja Pinnacle -valmistajien juomia.

Hornin mukaan hyvässä vodkassa ei tulisi olla mitään epämiellyttäviä sivumakuja, kitkeryyttä, pahaa tuoksua tai pistävää makua.

Testin aikana Horn sai yllättyä etenkin Popovin ja Pinnaclen tuotteista, jotka olivat miehen mielestä yllättävän hyviä. Miehen opetus sokkomaistelun jälkeen muille olikin se, että toisinaan alahyllyltä löytyvät halvat vodkamerkit voivat olla aivan yhtä hyviä kuin kalliitkin jos tietää mitä ostaa.