Wiz Khalifa otti osaa tuliseen siipihaasteeseen – lopussa ei enää naurattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

First We Feast -kanavallaan juontaja Sean Evans laittaa haastateltavat tähdet syömään yleensä jotakin melko epämukavaa samalla kun hän jutustelee tähtien kanssa kameran kuvatessa.

Aiemmin mies ruokki koomikko Bobby Leeta niin tulisilla siivillä, että mies ulosti housuihinsa kesken haastattelun.

Nyt räppäri Wiz Khalifa otti haasteen vastaan ja suostui haastatteluun, jonka aikana syödään samalla hyvin tulisia siipiä. Siipien tulisuusaste voimistuu vähitellen pala palalta, minkä vuoksi myös miehen olosta tulee haastattelun loppua kohden melko tukala.

Haasteen alussa Wiz Khalifa kehuu kastikkeiden makua ja pitää melko montaa kastiketta herkullisena.

Lopulta siipien syöminen muuttuu kuitenkin niin tuskalliseksi, että mies joutuu puhaltelemaan ja miettimään erilaisia tekniikoita siipien syömiseksi. Viimeisten siipien tuottaessa tuskaa mies ei kuitenkaan anna kivun lannistaa häntä vaan jatkaa urheasti haasteen loppuun saakka.