Bruce Willisin ja Samuel L. Jacksonin suosikkielokuva saa jatkoa – traileri julkaistu

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja M. Night Shyamalanin elokuvat Unreakable – särkymätön ja Split ovat saamassa jatkoa. Glass saattaa valkokankaalle niiden pääroleissa nähdyt Bruce Willisin, Samuel L. Jacksonin ja James McAvoyn.

Kauhua ja supersankariteemoja yhdistelevässä elokuvassa Willisin esittämä David Dunn saa vastaansa McAvoyn näyttelemän Kevin Crumbin, jota riivaavat edelleen 24 erilaista sivupersoonaa. Jacksonin esittämällä Mr. Glassilla on kuitenkin omat suunnitelmansa Crumbin varalle.

Willisin, McAvoyn ja Jacksonin ohella Glass-elokuvan päärooleissa nähdään Sarah Paulson ja Anya Taylor-Joy. Tammikuussa 2019 ensi-iltansa saavan elokuvan Comic Con -tapahtumassa esitelty ensimmäinen traileri on nyt katsottavissa Youtubessa.