Julianne Hough julkaisi huvittavan videon – näin treenaa yhdessä miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Julianne Hough ja Brooks Laich viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä 8. heinäkuuta.

Yhdessä treenaavien pariskuntien liittojen on kerrottu tutkimusten mukaan olevan vahvempia kuin muiden. Tämä näyttäisi pitävän myös Julianne Houghin ja Brooks Laichin kohdalla paikkaansa siitäkin huolimatta, että nainen näyttäisi lähinnä häiritsevän treenaavaa miestään.

Julianne Hough on julkaissut huvittavan videon, jossa nähdään millaisia pariskunnan yhteiset treenit oikein ovat. Videolla Brooks yrittää tehdä kyykkysarjaa samalla kun nainen tanssii hänen takanaan ja näyttää yrittävän varastaa miehen huomiota pois kuntoilemisesta.