Kim Kardashian löysi tyttärensä meikkaamasta – luomivärit koko kasvoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu hänen näyttävästä tyylistään ja tiimalasimallisesta vartalostaan. Nainen meikataan ammattilaisten toimesta lähes päivittäin, minkä vuoksi onkin ollut vain ajan kysymys, koska hänen tyttärensä alkaa kiinnostumaan meikeistä.

Nyt viisivuotias North-tytär jäi äidilleen kiinni naisen arvokkailla meikeillä meikkaamisesta. Tilanteesta huvittunut Kim kuvasi Northia peilin kautta omaan Instagram-tarinaansa. North oli saanut käsiinsä äidin oman KKW X MARIO -luomiväripaletin, jota hän levitti koko kasvoilleen.

Norh oli levittänyt koko paletin kirkkainta väriä, sinistä, luomien lisäksi myös poskille ja otsaan. Videolla kuullaan miten Kim Kardashian nauraa tyttärensä leikeille ja huomauttaa Northille, että tuolla tavalla luomiväriä ei tulisi levittää koko kasvoille.