Kirottu 2 -elokuvan nunna saa oman kauhuelokuvan

Elokuvat · Terhi Piiroinen

Kirottu-kauhuelokuvista on tehty muun muassa spin off -esityksiä Annabelle-elokuvien muodossa. Varsinaisesta Kirottu-elokuvasta on tekeillä kolmas osa. Sitä ennen ilmestyy kuitenkin The Nun -niminen kauhuelokuva, joka kertoo nunnan muodon ottaneesta demonista.

The Nun -elokuva saa ensi-iltansa 7. syyskuuta. Elokuvan traileri on ilmestynyt Youtubeen ja todistaa, että kauhuelokuva ei todellakaan sovellu heikkohermoisille. Uskontoa ja kirouksia yhdistelevä teos kertoo taustoja ennen Annabellen tarinan aikakautta.

The Nun on mestarikauhuun erikoistuneen Gary Daubermanin käsikirjoittama. Elokuvan pelottava demoni on tuttu Kirottu-elokuvan toisesta osasta. Hyytävästä kauhusta tunnettu mies on myös aloittanut pelle-elokuva Itin toisen osan käsikirjoittamisen.