Shanina Shaik on bikinimallien aatelia – nämä kuvat vahvistavat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen mallikaunotar Shanina Shaik on tunnettu muun muassa Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Shaik on pitänyt jonkin aikaa hiljaiseloa mallin töiltään, mutta on jälleen palannut kameroiden eteen.

Upea Shanina Shaik paljasti nyt 1,2 miljoonalle Instagram-seuraajalleen hänen kadehdittavan bikinikuntonsa. Kaunotar näyttää olevan nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin, minkä vuoksi hän esitteleekin nykyään timmiä keskivartaloaan ahkerasti.

Shanina Shaik on osoittanut upeilla kuvillaan, että hänestä olisi yhä Victoria’s Secret -alusvaateketjun suositulle näytöslavalle. Kaunotar julkaisikin hetki sitten myös vanhan vuonna 2011 hänestä otetun kuvan, jonka perusteella Shaik ei näytä vanhentuneen seitsemän vuoden aikana lainkaan.

Slithery Sneaky Snake 🐍- Great set @diplo 🙌🏽

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

“HIKIN IT “ @aexaeswim 🌄👙

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

2011 VSFS #throwback 👄👼🏽💖

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on