Suomen luomumissi 2018 Jenna Toppari bikineissä – upeat kuvat verkossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen Suomen saaneen uuden luomumissin, kun Miss EW 2018 -kauneuskilpailun voittajaksi kruunattiin 26-vuotias Jenna Toppari Torniosta. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Marjaana Savila ja toiseksi perintöprinsessaksi Heidi-Susanna Oja.

Jenna Toppari, Miss EW, Kuva: Mainosstudio Sanna H.

Kuvankauniilla sinisillä silmillään ja naapurintyttömäisellä olemuksellaan hurmannut Jenna Toppari nähdään nyt myös upeissa bikinikuvissa, jotka ikuistettiin missikilpailun kiertueen aikaan Haukan Tilalla.

Miss EW -kilpailussa etsittiin luonnollisen kaunista ja hyvämaineista missiä. Henna Peltosen luotsaamassa kauneuskilpailussa kaikki kauneuskirurgiset toimenpiteet on kielletty. Myös näkyvät tatuoinnit sekä hiusten pidennykset ja irtoripset on kielletty.

Jenna Toppari, Miss EW, Kuva: Mainosstudio Sanna H.

Kilpailussa kunnioitetaan vanhoja perinteitä sekä historiaa ja kilpailulla tuodaan tähän päivään entisajan missikilpailun tuntua.

Voittaja pääsee edustamaan Suomea Italiaan kansainvälisiin Ms Europe Continental -kilpailuihin. Lisäksi koko voittajakolmikko pääsee hemmottelulomalle Leville.Kuvat: Mainosstudio Sanna H., meikki ja hiukset: Iitu Kettunen ja Minna Vänttinen +Lumene, Eleven Australia ja Glitter, hääpuvut: Niinatar, kuvauspaikka: Haukan Tila ja Villilän Kartano