Kaia Gerber bikineissä rannalla – nuori supermalli käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford on jo jättänyt taakseen aktiiviuransa supermallina, mutta hänen paikkansa lunasti saman tien hänen 16-vuotias tyttärensä Kaia Gerber. Tyttärestä on muodostunut nopeasti yksi mallimaailman kuumimmista nimistä niin catwalkeilla kuin lehtien sivuillakin.

Nyt Kaia kuvattiin nauttimassa auringosta Italiassa, jossa hän lekotteli uima-altaan reunalla yhdessä Vittoria Cerettin kanssa.

Kaia Gerber toimii mallina jo niin ammattimaisesti, että moni voisi kuvitella hänen olevan selvästi vanhempi. Nuori nainen näytti hyvin itsevarmalta ollessaan kuvattavana seksikkäässä mekossa, joka koostui ikään kuin niitein koristelluista rintaliiveistä ja mustasta hameosasta.

Splash
Splash
Splash
Splash