Louis Tomlinsonista X Factor -tuomari – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

X Factor -kilpailun tutut tuomarit Louish Walsh ja poptähti Nicole Scherzinger jättivät pestinsä X Factor -ohjelmassa. Keväällä tiedotettiin, että heidän tilallaan tullaan näkemään 44-vuotias Robbie Williams ja hänen 39-vuotias näyttelijävaimonsa Ayda Field.

Nyt ohjelman uusi tuomaristo on julkaistu kokonaisuudessaan. Ohjelman tuottajan Simon Cowellin lisäksi tuomariston pöydän takana tulevat istumaan Robbie Williams, Ayda Field ja miljoonien fanittama One Direction -poikabändistä tuttu laulaja Louis Tomlinson.

Myös Sharon Osbourne nähdään ohjelmassa Daily Mail -sivuston mukaan tuuraajan roolissa aina kun Robbie Williams joutuu olemaan kuvauksista poissa kiertueaikataulunsa vuoksi.

Robbie Williams ja Ayda Field ovat allekirjoittaneet yhdessä sopimuksen X Factor -ohjelman tuomareina toimimisesta, josta he saavat palkkioksi 10 miljoonaa puntaa. Muiden tuomareiden palkkioita ei ole paljastettu.