Näin säästät selvää rahaa kesähankinnoissa – ajoitus on tärkein

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vaikka Suomen kesä ei näytä loppumisen merkkejä, alkavat kaupat jo valmistautumaan kesälomien päättymiseen ja syksyn käynnistymiseen. Tämä tarkoittaa muun muassa pihakalusteiden ja puutarhatarvikkeiden alennusmyyntejä.

Ihmisten kannattaa suunnata kauppaan ostamaan alennukseen tulleita kesätavaroita, mikäli kokoelmista puuttuu sopivat pehmusteet aurinkotuoleihin tai lapsen hiekkalaatikkolelut. Elokuu käynnistää usein kesätuotteiden alennusmyynnin, jolloin alkukesästä myytyjä tavaroita ja tuotteita voi saada jopa puolta halvemmalla.

Sama pätee myös kesävaatteisiin ja uimapukuihin. Pian alkava lukuvuosi tuo kauppoihin syksyn muotia, joten bikinit ja shortsit ovat myynnissä alennettuun hintaan. Sääennustuksen mukaan koululaisille on luvassa kuumia päiviä pulpetin ääressä. Toisin sanoen kesävaatteita voidaan käyttää vielä pitkään.