Pamela Anderson ryhmäseksistä: ”Rakastajat liian mustasukkaisia!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuuluisan Playboy-malli ja Baywatch-tähti Pamela Anderson on paheksunut irtosuhteita, koska hänen mukaansa seksi kuuluu kahden toisiaan rakastavan ihmisen välille. Nyt nainen paljastaa kokemuksiaan kimppakivaan liittyen.

Dazed-lehden kyselytunnilla vieraillut eläinaktivisti Pamela Anderson on kertonut vihaavansa ryhmäseksisessioita.

Syy on siinä, ettei 51-vuotiaalla naisella ole positiivisia kokemuksia liittyen esimerkiksi kolmen kimppaan. Kaikki hänen kumppaninsa ovat olleet liian mustasukkaisia asian suhteen.

– Lukuunottamatta yhtä rakastajaani, joka fantasioi minun harrastavan seksiä toisen naisen kanssa. Se kuulostaa toisinaan kiehtovalta, mutta olen liian romanttinen. En nauti seksistä ilman rakkautta ja sitoutuneisuutta. Kyse ei ole mekaanisesta toimenpiteestä tai esittelystä. Kyse on läheisyydestä ja salaisuuksien jakamisesta, Pamela Anderson kertoo.

Edelleenkin alusvaatekuvauksissa mallina työskentelevä nainen otaksuu, että miesten seksuaalisuus on muuttunut liiallisen pelaamisen ja pornon katselun takia. Hänen mukaansa liiallinen masturboiminen voi muodostua addiktioksi.

Vaaleaverikkö on ollut naimisissa yhteensä neljä kertaa, mutta avioerot eivät ole ole pelästyttäneet naista rakkaudessa. Hän on valmis astumaan avioon poikaystävänsä Adil Ramin kanssa.