Tätä koiraa eivät aidat pidättele – huima pako tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita huvittavia esimerkkejä siitä miten ovelia kissat ja koirat ovat halutessaan jotakin. Etenkin moni koira on osoittanut olevansa omistajien poissa ollessa oikea pakenemisen mestari. Nyt videolle on saatu taltioitua eräs todella huvittava pako.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään miten Jackson-niminen labradorinnoutaja osaa paeta takapihan aitauksestaan. Pakokeino on melko yksinkertainen, sillä koira on yksi kaunis päivä huomannut, että se pystyy hyppäämällä ylittämään takapihaa ympäröivän aidan ja korkean portin.

Jacksonin omistaja on kuvannut videolle hetken, jolloin hän hyvästelee koiran ja sulkee takapihan portin. Ei mene kuin sekunnin murto-osa kun Jackson jo ilmestyykin aidan päälle ja hyppää iloisesti portin toiselle puolelle aivan kuin se ei ymmärtäisi tekevänsä mitään väärin.