Nainen yllättyi raskausoireestaan – vatsakarvat alkoivat kasvaa

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raskauden aikana naisen keho käy läpi monia uskomattomia muutoksia. Raskaus tuo myös mukanaan erilaisia oireita, joista tunnetuimpia ovat kasvavat rinnat, pahoinvointi ja muuttuneet mieliteot ruoan suhteen. Erästä oiretta Monique Bowley ei kuitenkaan osannut odottaa.

Toimittaja Monique Bowley yllättyi eräänä päivänä huomatessaan, että hänen pyöristyneeseen vauvavatsaansa oli alkanut kasvamaan karvoja. Karvat eivät olleet hentoisia vaaleita ihokarvoja vaan hieman vahvempia ja tummempia karvoja.

Tällaisesta raskausoireesta Bowley ei ollut kuullutkaan, mutta ilmeisesti karvojen kasvaminen vatsan päälle on yleinen raskausoire.

Monique Bowley oli yllättynyt karvojen kasvamisesta jo senkin vuoksi, että hän oli poistattanut aiemmin kaikki ihokarvansa laserhoidoilla. Raskaus oli kuitenkin tuonut karvankasvun takaisin ja peittänyt karvoilla vielä vatsankin.

Lääkäri Joseph Sgroi kuitenkin kertoi Daily Mail -sivustolle, että vatsan karvapeite on melko yleinen oire, joka katoaa synnytyksen jälkeen melko nopeasti.