Emily Ratajkowski tanssii Instagram-videolla – ystävä ei ollut vakuuttunut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi kuumimmista nimistä bikini- ja alusvaatemallien joukossa. Naisen vartalo sopii täydellisesti kaiken mallisten bikinien esittelemiseen, minkä nainen näyttää tietävän hyvin myös itse.

Emily Ratajkowski esitteli nyt 18,7 miljoonalle fanilleen hänen treenattua ylävartaloaan näyttävissä pallokuviollisissa bikinien yläosissa. Julkaisemallaan videolla mallikaunotar istuu sohvalla ja tanssii Draken suositun In My Feelings -kappaleen tahdissa.

Videoon oman koomisen säväyksensä antaa naisen takana istuva ystävä, joka ei ole yhtä innoissaan Instagram-videolle tanssimisesta kuin malli itse. Ystävä istuu tyynen rauhallisesti Ratajkowskin vieressä ja näpyttelee omaa puhelintaan kun malli antaa kaikkensa seksikästä somevideota varten.

Lmaoooo. Wait for it.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on