Mitkä kurvit! Jessica Simpsonin jättipovi nousi pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Jessica Simpson tunnetaan hänen urastaan musiikin parissa, mutta sen lisäksi hän on ollut myös mukana suunnittelemassa hänen nimeään kantavaa vaatemallistoa. Jessica nähdään enää vain harvoin julkisuudessa, sillä hän on tehnyt itsestään upporikkaan eri bisneksillään.

Nyt vaalea kaunotar on kuvattu New Yorkissa, jossa hän asteli näyttävässä eläinkuosisessa asussa. Päähuomion kuitenkin varasti Simpsonin povi, joka oli mahdollisesti suurempi kuin koskaan aiemmin.

37-vuotias kahden lapsen äiti Jessica Simpson ryhtyi taannoin kuntoilemaan, ja se on tuottanut jo näkyvää tulosta. Simpson on aiemmin kertonut olevansa hyvin ankara itseään kohtaan ja ajattellut, että aina on jotakin parannettavaa. Tällä hetkellä hän on kuitenkin oppinut rakastamaan vatsaansa, joka on kasvattanut sisällään kaksi lasta ja läpikäynyt melkoisen muutoksen viime vuosien aikana.

Splash
Splash
Splash
Splash