Nuket kuin helvetistä – nainen muuttaa söpöt vauvat monstereiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuket ovat etenkin pikkulasten suosikkileluja, mutta useimmiten ne näyttävät iloisilta ja aitoa ihmislasta muistuttavilta. Yhdysvaltojen Oklahomassa asuvan Julia Hamillin nukkekokoelma on kaikkea muuta kuin lutuinen. Nainen muuttaa Reborn Baby -nuket kauhuelokuvien tappajavauvoja muistuttaviksi ilmestyksiksi.

Yhdellä ilmeellä varustetut nuket saattavat olla joidenkin mielestä jo sellaisenaan pelottavia. Tästäkin huolimatta Julia Hamill haluaa muuttaa leluvauvat entistäkin karmivamman näköiseksi lisäämällä niille paholaismaisia piirteitä. Jokainen naisen luoma nukke on uniikki luomus.

Kauhuelokuvia rakastava Hamill pyrkii muuttamaan nuket poikkeuksellisen pelottaviksi. Nainen on onnistunut missiossaan, sillä hänen kokoelmansa muistuttaa tuomiopäivän näkyä. Hän on onnistunut jopa luomaan pikkupaholaisille katsetta seuraavat silmät. Naisen nukketeoksia voi käydä katsomassa Okie Babiesin Facebook-sivuilla.