Kurvitar haastaa Kim Kardashianin – TOWIE-kaunotar kuin tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suositut realitysarjat tuottavat saarivaltion markkinoille koko ajan uusia julkkistähtiä, joista osasta tulee myös kansainvälisiä julkkiksia. Viime aikoina tuloaan on tehnyt myös Suomessa esitetyn The Only Way is Essex -realitysarjan kurvikas kaunotar Yazmin Oukhellou.

Nyt Yazmin Oukhellou kuvattiin saapumassa Pete Wicks x Hermanon lanseeraustilaisuuteen yhdessä James Lockin kanssa. Muodokas realitytähti osoitti haastavansa kurveillaan jo jopa alan kruunaamattoman kuningattaren Kim Kardashianin.

23-vuotias Yazmin Oukhellou on englantilainen realitytähti, joka tunnetaan The Only Way is Essex -televisiosarjasta. Hän seurustelee seitsemän vuotta vanhemman James Lockin kanssa, joka puolestaan seurusteli aiemmin samasta sarjasta tutun Danielle Armstrongin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash