Lihava Bronson-kissa joutui laihdutuskuurille – painoi pahimmillaan 15 kiloa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bronson-kissaa ei ole suotta kutsuttu sosiaalisessa mediassa tosielämän Karviseksi. Liikalihavuudesta kärsivä kissa on painanut pahimmillaan jopa 15 kiloa.

Kolmivuotias Bronson toimitettiin Yhdysvaltojen West Michiganin eläinsuojaan sen omistajan kuoltua. Valtavan kokoisen eläimen todettiin olevan vaarassa kärsiä terveysongelmista ja painavan kaksi kertaa tavanaomaisen kissan verran.

Bronsonin uudet omistajat, Mike Wilson ja Meghan Hanneman aloittivat Love Meow -sivuston mukaan laihdutuskuurin ja kunto-ohjelman paksulle kissalle. Kalorien vähentämisen lisäksi kissaa yritetään saada liikkumaan esimerkiksi sijoittelemalla ruokia eri puolille sen kotia.

Toistaiseksi kunto-ohjelma on auttanut, ja kissa on laihtunut noin 700 grammaa. Omistajien tavoitteena on saada Bronson painamaan noin kahdeksan kiloa. Isokokoisen kissan elämää ja laihdutuskuurin edistämistä seurataan Bronsonin omalla Instagram-tilillä.

 

Bronson wanted to take a second to thank all of his new fans and also everybody that’s been cheering him on since the begining❤️ He’s also asked us to let everybody know about his blog we’re in the process of putting together. We’ve been getting a lot of questions asking about his current diet, exercise routine and advice for feline weight loss. We want his blog to be a place where we explain all of that information. It’s been hard to answer so many questions, so the point would be to have a centralized place with all that info. . We also just started a Facebook page for him. It's mostly for people that have requested it who don't have IG, but we're also going to be posting a little different content on there, in case people are following both accounts. There's a link to his new FB page in his bio. Thanks! 🙏❤️ . . . #weightloss #weightwatchers #weightlossjourney #weightlossmotivation #weightlosstransformation #gobronsongo #getbronsonskinny #gato_cats #cats_ofinstagram #cat_features #catstagramcat #excellent_cats #bestmeow #bestcats_oftheworld #sweetcatclub #thedodo #catsofworld

A post shared by Bronson the cat (@iambronsoncat) on