Parisuhde parhaan kaverin kanssa? Tällaista se on

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rakkauteen pettynyt nainen päätti, että hän ei enää koskaan ryhdy parisuhteeseen, ellei toinen osapuoli ole myös hänen paras ystävänsä. Päätös kannatti, sillä hän on nykyään naimisissa miehen kanssa joka on myös hänen suurin luottoystävänsä.

Kun kumppani on samalla paras kaveri, sujahtavat elämät kuin itsestään yhteiselle energia-aallolle. Jokainen voi miettiä omaa käyttäytymistään parhaan kaverin seurassa. Hänen kanssaan voi olla täysin oma itsensä ilman esittämistä tai tietynlaisen roolin omaksumista.

Hän on ensimmäinen, keneen ottaa yhteyttä niin hyvien kuin huonojen asioiden tiimoilta. Samalla voi luottaa bestiksen mielipiteeseen, sillä hän kertoo aina totuuden ja mielipiteensä suoraan.

Kun ajatusmaailma, mielenkiinnonkohteet, arvot ja unelmat osuvat yksiin, voi nauttia hetkestä ja tulevasta entistäkin jouhevammin.

Miksi siis valita rinnalleen ihmistä, joka täyttää kaikki ulkoiset kriteerit ja edustaa puitteiltaan erinomaista kumppania? Kulissien ylläpitäminen on pitkässä juoksussa raskasta. Kun oma rakas on myös paras kaveri, on hankalistakin asioista helpompi päästä yli – yhdessä.