Charlie Sheen talousongelmissa – haluaa vähentää elatusmaksujaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuosina lähinnä päihde- ja terveysongelmien vuoksi otsikoissa ollut Charlie Sheen väittää joutuneensa Hollywoodin mustalle listalle. Tähden mukaan hän ei taloudellisten ongelmien vuoksi kykene maksamaan lastensa elatusmaksuja.

Oikeuden pöytäkirjat paljastavat Sheenin pyytäneen muutoksia elatusmaksusopimuksiin. The Blast -sivuston mukaan hän maksaa kahden tyttärensä äidille, Denise Richardsille tällä hetkellä 20.000 dollaria kuukaudessa ja kahden poikansa äidille, Brooke Muellerille 55.000 dollaria kuussa.

Sheen kuvailee olevansa pahoissa talosuvaikeuksissa, sillä hänen nimissään enää on alle 10 miljoonaa dollaria. Tähti ansaitsi Miehen puolikkaat -sarjassa näytellessään 1.8 miljoonaa dollaria yhdeltä jaksolta, kunnes hänet erotettiin roolista vuonna 2011.

Sheenin mukaan rahaongelmien taustalla on vaikeus löytää töitä. Tähden mukaan hän on joutunut viihdeteollisuuden monia osa-alueita kattavalle mustalle listalle.