Nyt se on testattu! Tältä Lady Gaga kuulostaa Ghostin esittämänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lahjakkaat muusikot ymmärtävät musiikin laajana alueena, jossa on mahdollista hyödyntää sävelkulkuja eri tyylejä karttamatta. Anthony Vincent esittää kitaristiystävänsä avustuksella tunnettuja kappaleita Ghost-bändin tyyliin suositulla Ten Second Songs -Youtube-kanavalla.

Suomalaisillekin kovin rakas ja tuttu Ghost on saavuttanut mainetta omintakeisella tyylillään. Teatraalinen laulanta on nyt päässyt nettimuusikko Anthony Vincentin testiin. Mies on muokannut tunnetut kappaleet Ghostin tyyliin – ja onnistunut siinä jälleen kerran erinomaisesti.

Papa Emeritusmaisen tyyliin soivat muun muassa Madonna, Joan Osborne, Lady Gaga ja Abba. Parhain versio on kuitenkin Blue Öyster Cultin kappaleesta The Reaper, joka voisi olla ghostimaisella tyylillä jopa yhtyeen omaa tuontantoa. Ehkäpä Papa Emeritus ottaa tästä kopin ja alkaa coveroimaan joitakin ikihittejä keikoillaan.