Suomalainen Rudi Rok beatboxasi Mission Impossiblesta trailerin – tässä on tyyliä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Rudi Rok nousi taannoin maailmanlaajuisesti tunnetuksi nettitähdeksi, kun hänen eläinten matkimisensa levisi nettivideona kymmenille miljoonille katsojille aina televisiokanavia myöten. YouTubessa hänellä on jo kymmeniä miljoonia katseluita. Taannoin Rudi Rok antoi lisäksi äänet iPhonen animojille.

Nyt Rudi Rok on tehnyt uuden kansainvälisen hitin, sillä hän sai kunnian toteuttaa Paramount Picturesin kanssa uudesta Mission Impossible -elokuvasta trailerin beatboxaamalla. Lauri Laukkasen ohjaamalla videolla on Rudin lisäksi nokkahuilua soittamssa Eero Saunamäki.

– Saatiin videolle myös mukaan mieletön määrä järisyttävän kovaa talenttia! Kiitos maailmantason taikuri Joni Pakanen, Guinness World Recordsiin päässyt moottorisahajonglööri Janne Mustonen, Parkour taitaja Odinmovement, Acrobaatti Petra Skonback!!! Ja obviously HELSINKING, Rudi Rok hehkuttaa uutuusvideotaan Facebookissa.

Videoiden tekemisen lisäksi Rudi Rok esiintyy nykyisin stand up -klubeilla, joissa hänen keikkansa koostuvat beatboxingista, vatsastapuhumisesta ja komiikasta. Mies on myös ääninäytellyt mainoksissa, peleissä, elokuvissa ja musiikkiteoksissa.