Asiakkaan kala-annoksesta löytyi mato – ravintola syyttää nyt maineen pilaamisesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Facebookissa levinneellä videolla nähdään jotain, mitä kukaan kala-annoksen tilannut ei haluaisi joutua todistamaan. Ruoan seasta löytynyt karmiva yllätys päätyi aiheuttamaan eripuraa asiakkaan ja ravintolan välille.

Jennifer Morzano oli perheineen syömässä turska-annosta New Jerseyn Stella Marina Bar & Restaurant -ravintolassa. Naisen järkytykseksi hän huomasi jonkin liikkuvan lautasellaan. Kyseessä oli elävä mato.

Morzanon poikaystävä, asianajajana työskentelevä Jim Guinee, kuvasi näyn Facebookissa myöhemmin jakamakseen videoksi. Se levisi New York Post -lehden mukaan nopeasti viraalina verkossa.

Stella Marinan henkilökunta kommentoi sittemmin videota Facebookissa. Ravintolan mukaan asianajaja toimi julmasti ja vastuuttomasti yrittämällä pilata heidän maineensa ja elantonsa julkaisemalla videonverkossa. Ravintola kuitenkin pahoitteli tapausta hyvittämällä laskun, ja on sittemmin lopettanut annoksen tarjoilemisen.

 

Happy 80th Birthday dinner to Aunt Dot and sorry to Jen about the surprise guest in your fish. @stellamarinaasbury #stellamarina #stellamarinanj #asburypark #asburyparknj #trinityhospitalitygroup #wormsinfood #parasites #dontorderthefish Jennifer Morzano

Publiée par Jim Guinee sur Samedi 28 juillet 2018