Kaveriporukalla treffeille? Hauska tapa tutustua uuteen ihmiseen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Perinteisesti treffit vietetään esimerkiksi avintolareissun merkeissä. Nyt on väläytelty uudenlaista tapaa treffailla, jolloin tapaamiseen tulee mukaan suurempi kaveriporukka. Ideaa kannattaa hyödyntää myös silloin, kun kaikki jengiin kuuluvat ovat seurustelleet tai olleet jopa aviossa pidemmän aikaa.

Pariskuntatreffit ovat nyt saaneet rinnalleen uuden käsitteen, kaveriporukkatreffit. Ideana on, että joukko pariskuntia tai ensitreffejä viettäviä ystävyksiä kokoontuu viettämään aikaa hauskan tekemisen merkeissä.

Polkupyöräreissut, livekeikat, puistopiknikit ja minigolf-turnaukset ovat hauskoja ideoita yhteiseen ajanviettoon, Femail First vinkkaa.

Porukkatreffeillä voidaan myös sopia, että tavataan huvipuistossa tai eläintarhassa, jolloin jokainen pari voi erikseen sopia kustannusten maksamisesta ja lopullisesta aikataulustaan.

Treffit voi järjestää myös jonkun kotona, jolloin tehdään pizzaa ja pelataan lautapelejä. Ulkoilu antaa kuitenkin mahdollisuuden myös kahdenkeskiseen aikaan, joten miksipä treffailijat eivät lähtisi rannalle ja päätä iltaa romanttisesti nuotiolla vaahtokarkkien paistamiseen.