Nuoruudenlähde on löytynyt! Kyse onkin asenteesta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sydämensä ohjailtavissa olevat ihmiset uskaltavat antautua rakkaudelle. Mikään muu tunne maailmassa ei voita sitä fiilistä, kun on aidosti rakastunut. Ongelmat kaikkoavat ja vastoinkäymiset tuntuvat vähäpätöisiltä. Rakkaus on maailman kantavin voima ja saa tuntemaan olon nuoreksi.

Rakkaus on paljon muutakin kuin toiseen ihmiseen sitoutumista ja yhteenkuuluvuuden tunteen omaksumista. Elämäntapakonsultti Sidra Jafri muistuttaa, että sydämessään rakkautta tunteva ihminen on energinen ja onnellinen. Osa rakastaa työtään, toiset matkustelua ja kolmas jälkikasvuaan. Kun nauttii aidosti sydämessään rakkauden tunteesta, voi huomata olevansa kaikilla elämän osa-alueilla pystyvämpi toteuttamaan itseään.

Ihmisen elämä on harvoin yhtä ruusuilla tanssimista. Sen sijaan, että käyttäisi ajan murehtimiseen ja vatvomiseen, kannattaa pohtia elämää suuremmalla mittakaavalla. Ole onnellinen ja kiitollinen niistä asioista, jotka ovat hyvin. Muuta ongelmia tuottavat asiat ja keskity elämän aurinkoisemman puolen väylään. Tässä auttaa rakkaus.

They say that a heart that loves is always young…How old do you feel in your heart?Do you love with all your heart…

Publiée par School Of Awakening sur Jeudi 3 mai 2018