Unkarilaisen pop-laulajan video todistaa – kaikki on nykyään feikkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuvakäsittely ja erilaisten filttereiden käyttäminen valokuvissa saattaa tehdä ihmisestä kokonaan eri näköisen. Unkarilainen artisti Boggie on kiinnittänyt asiaan huomiota jo viisi vuotta sitten julkaisemallaan musiikkivideolla.

Naisartistin videolla näytetään, kuinka kuvakäsittelyn avulla voi muokata ulkonäköä kokonaan uudeksi ihmiseksi. Vaikka naiset ovat tehneet samaa tavallaan meikin avulla jo vuosikymmenten ajan, on kuvien returisointi nykyisin suositumpaa kuin koskaan aiemmin. Ihmiset julkaisevat kuvia ihanne-minästään.

Nykyisin käsittelemättömän kuvan julkaiseminen vaatii aina rinnalleen tekstin, jossa sanotaan otoksen olevan ilman filttereitä julkaistu. Boggie on budapestilainen 31-vuotias laulaja, joka on tehnyt musiikkia pian kymmenen vuoden ajan. Hän on edustanut Unkaria myös Euroviisuissa vuonna 2015.