Uusi meikkivillitys ihastuttaa ja vihastuttaa – inspiraationa McDonald’sin logo

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Keltainen M-kirjain ja alapuolella punaisella pohjalla teksti: Mc Donald’s. Kaikki tietävät, miltä maailman kuuluisimman hampurilaisketjun logo näyttää. Entäpä, jos se toimii meikin inspiraationa?

Meikkiartisti Katie Jane Hughes on onnistunut luomaan ulkonäön, joka muistuttaa suuresti suositun pikaruokalan logoa. McDonald’s -meikki on yllättävän kaunis. Look syntyy keltaisella luomivärillä ja kirkkaanpunaisella huulipunalla.

#BigMacEnergy-hashtagilla varustettu kuva on lähtenyt leviämään viraalina netissä. Nainen vitsailee kuvassa, että hän odottaa pikaruokalan ottavan yhteyttä sponsorointisopimuksen kera. Mitä olet mieltä meikistä?

Recreating @katiejanehughes #bigmacenergy look 🍔 @guerlain L’Or primer @ctilburymakeup flawless filter no 2 @diormakeup #diorbackstage foundation 1.5N @kkwbeauty liquid concealer 3 @hourglasscosmetics veil translucent powder @anastasiabeverlyhills x @amrezy highlighter palette @iconic.london prep-set-glow original @kyliecosmetics #bluehoneypalette eyeshadow @patmcgrathreal #mattetrance vendetta . Obsessed with my new hair color by @jackhairstudio . . . #lebeautypage #makeuppage #makeupcollection #contentcreator #beautycommunity #beautyinfluencer #discoverunder10k #makeupaddict #makeupphotography #luxurybeauty #luxuryskincare #motd #makeupoftheday #instamakeup #igbeauty #igmakeup #maquillage #selfiesession #redlipstick

A post shared by Sellyvina (@lebeautypage) on