Playboy-kurvitar suomalaisjoukkueen paidassa! Alla valkoiset bikinit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Viime aikoina Claudia on keskittynyt jalkapallon sijaan pääasiassa vartalonsa esittelemiseen uimarannoilla. Nyt Romani on poseerannut odottamattomassa paidassa.

Staran haastattelussa taannoin suureksi Suomen ystäväksi tunnustautunut Claudia Romani poseeraa nyt Instagram-kuvassaan suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa. Claudia ei ole koskaan käynyt Suomessa, mutta suomalaismalli Jessica Edström on hänen hyvä ystävänsä.

– On hienoa poseerata MyPa-paidassa! MyPa on suomalainen joukkue Myllykoskelta, Kouvolasta. Se on ottanut osaa UEFA Cupiin ja Intertodo Cupiin, Claudia Romani kertoo kuvansa yhteydessä.

– Olen tavannut paljon suomalaisia Skandinaviassa asuessani. Suomalaiset ovat erittäin kohteliaita, toisia kunnioittavia ja söpöjä. En malta odottaa, että pääsen vierailemaan maassanne, Claudia Romani kertoi taannoin Staran haastattelussa.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.