Näin hulppeasti Kimi Räikkösen perhe matkustaa yksityiskoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen nousi äskettäin otsikoihin autoilun lisäksi myös siksi, että hänen kolmevuotias Robin-poikansa oli mukana Unkarin osakilpailun varikolla ja lopulta pikkumies nousi myös podiumille tuulettamaan.

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa aktivoitunut Räikkönen on nyt julkaissut kuvan, jossa hän paljastaa miten perhe matkustaa yksityiskoneessaan maasta toiseen. Kahden lapsen kanssa lentäminen on nimittäin formulatähdelle hieman helpompaa kuin mitä se on tavallisen reittilennon turistiluokassa.

Ihastuttavassa kuvassa nähdään miten Kimi-isä viihdyttää itseään tablet-tietokoneella lasten nukkuessa yksityiskoneen sohvalla hänen vierellään. Kuvan yhteydessä Räikkönen kirjoittaa olevansa lomatunnelmissa.

Vacation mode.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

We all smile as usual.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Family trip.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on