Näitä pinsettejä väitetään maailman parhaiksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

LaTweez-pinsettien uusi pastellin sävyinen värivalikoima on myynyt jo ennen ilmestymistään 150.000 kappaletta. Eikä suotta. Kyseessä on ympäri maailmaa kauneudenhoidon ammattilaisten ja harrastajien suosima pinsettipari.

Pinsetit kuuluvat jokapäiväiseen kauneudenhoitoon. LaTweez-pinseteissä on timanttikärki, joka ei tylsisty käytössä. Lisäksi karvojen nyppimiseen tarkoitettu kauneudenhoitoväline on varustettu LED-valolla, jonka ansiosta voi nähdä pienimmätkin ja sitkeimmät ihokarvat. Pinsetit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Uutuusväreinä ovat violetti, pinkki, sininen ja vihreä. Pinsettivalikoimissa on myös jalometallin sävyjä sekä aidosta 24 karaatin kullasta valmistetut pinsetit. Mikäli ei halua tilata amerikkalaisia ihmepinsettejä, voi omat ja vanhat metallikärkiset nyppijät teroittaa kynsiviilalla. Pinsettejä kannattaa hoitaa ja puhdistaa kuten muitakin kosmettiikkavälineitä.