90210-tähti uimapuvussa koiralenkillä – ja sitten pulahti vielä uimaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tulleen AnnaLynne McCordin pikkusisko Rachel McCord on viime aikoina ollut otsikoissa siskoaan enemmän, sillä hänestä on muodostunut eräs Yhdysvaltojen mallimarkkinoiden seuratuimmista kaunottarista. Nyt Rachel on ulkoiluttanut koiraansa näyttävästi.

Rachel McCord suuntasi nimittäin koiransa kanssa lenkille Los Angelesin pohjoispuolella sijaitsevalle Malibun uimarannalle, ja Kalifornian tyyliin hänellä oli itsellään yllään vain uimapuku. Paparazzien ristitulessa Rachelille tuli ilmeisesti kuuma, sillä välillä hän pulahti uimaan rantaveteen.

Rachel McCordista on tulossa isosiskonsa veroinen julkkiskaunotar, ja viime aikojen paparazzikuvien ja muiden julkisten suoritusten perusteella siihen on kaikki mahdollisuudet. Viime kuukausien perusteella näyttää siltä, että perheessä pikkusisko on vienyt isomman sisarensa valtikan perheen kuumimpana mallikaunottarena.

Splash
Splash
Splash
Splash