Solar Sound Festivaleilla juhli 23 000 ihmistä – Stara VIP keräsi kiitosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuudetta kertaa järjestetty Solar Sound Festival on vietetty Seinäjoella loistavassa säässä. Tapahtuma keräsi paikalle runsaasti yleisöä lauantain tapahtumapäivän ollessa loppuunmyyty. Koko tapahtuman kävijämäärä oheistapahtumineen kohosi 23.000 asiakkaaseen.

Perjantaina tapahtuman tähtihetkiä olivat esimerkiksi Vigilandin sekä Tunnevaag & Raabanin energiset esiintymiset. Perjantain tapahtumapäivä huipentui Pikku G:n nostalgiseen keikkaan.

Lauantaina tapahtumassa nähtiin esimerkiksi hyväntuulinen Roope Salminen & Koirat, Gasellit ja Sanni.

Tapahtuma huipentui Mikael Gabrielin keikkaan ja lopulta Cheekin uran viimeiseen esiintymiseen Pohjanmaalla.

– Tapahtuma on sujunut loistavassa säässä ilman suurempia järjestyshäiriöitä. Haluamme antaa erityiskiitoksen hyväkäytöksisen yleisön lisäksi myös tapahtumaystävälliselle Seinäjoen kaupungille, jonka kanssa asiat ovat sujuneet tänäkin vuonna erinomaisesti, kertoo tapahtuman Promoottori Tommi Mäki.

Tapahtuma-alueen aluemuutokset kuten laajennettu anniskelualue sekä Stara-verkkomedian kanssa yhteistyössä toteutettu Stara VIP -alueen kattavat palvelut keräsivät asiakkailta paljon kiitosta. Ensi vuonna Solar Sound kasvaa entisestään, kun tapahtuman päälava siirtyy Kirkkokadulle. Ensi vuonna Solar Sound Festival juhlitaan 2.-3. elokuuta.