Vietä aikaa oman kumppanisi – näistä merkeistä tiedät etääntyneesi liikaa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Parisuhdetta voi verrata kasviin, jonka siemen kylvetään multaan. Säännöllisellä hoidolla siemestä kasvaa kaunis ja terve kasvi, joka välillä saattaa menettää lehtensä, mutta toiseen aikaan kukkia runsain mitoin. Toisin sanoen myös parisuhdetta tulee hoitaa.

Yhteisen ajan vaaliminen on yksi tärkeimmistä asioista kumppanuudessa. Kuinka voi rakastaa ihmistä, jonka kanssa ei edes vietä aikaa? Mikäli huomaat, että sinulla ei ole edes ikävä omaa puolisoa, voi yhteisen ajan määrä olla kaiken kaikkiaan liian pieni.

Elite Daily muistuttaa pariskuntia viettämään laatuaikaa, mutta myös arkea yhdessä.

Jos kumppanuksilla on hankaluuksia sopia yhteisestä ohjelmasta, voi parisuhde olla kallellaan eron suuntaan. Osapuolet voivat ryhtyä välttelemään toisiaan ja perumaan jo sovittuja suunnitelmia.

Jos muut asiat menevät aina oman rakkaan edelle, ei parisuhde ole terveellä pohjalla. Siinä vaiheessa kun kumppanuksilla ei ole yhteisiä ja mukavia hetkiä sekä heidän lähipiirinsä panee asian merkille, voi parisuhde olla jo menetettyjen mahdollisuuksien sammiossa.