Amissi aloitti kyytipalvelun hevoskärryillään – Amish Uber saavuttanut suuren suosion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Henkilökuljetusta ja kimppakyytejä tarjoavat yritykset ovat viime vuosien ajan kasvattaneet suosiotaan erityisesti Yhdysvalloissa. Uberin ja Lyftin innoittamana eräs michiganilainen mies on aloittanut valtavirrasta hieman poikkeavan kyytipalvelun.

Auton sijaan amissi Timothy Hochstedler kyydittää ihmisiä St. Josephin piirikunnassa hevosen ja kärryjen avulla. Kyytipalvelua ei tilata älypuhelimella, vaan matkustajien täytyy vilkuttaa hevoskärryillään ajavalle miehelle kadulla.

– Uber on nyt iso juttu, joten meillä on amissi-Uber, Hochstedler kuvaili WWMT-uutissivustolle.

Hochstedlerin kyydityksillä on kiinteä ja edullinen viiden dollarin hinta. Hevoskyydityksen kerrotaan saaneen suuren suosion St. Josephissa, jossa Uber ei toistaiseksi tarjoa palveluitaan.