Demi Lovato ei päässytkään sairaalasta – yliannostuksesta johtuvat ongelmat jatkuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin hienostoalueen kodista tajuttomana löydetty Demi Lovato toipuu parhaillaan sairaalassa. Naisen on epäilty ottaneen yliannostuksen, mutta aineesta ei ole täyttä varmuutta. Nyt 25-vuotias artisti on kärsinyt komplikaatioista.

TMZ kertoo, että Demi Lovato kärsii korkeasta kuumeesta ja pahoinvoinnista. Ei ole varmaa, liittyvätkö oireet yliannostukseen vai vieroitusoireisiin, mutta naista ei päästetä vielä sairaalasta kotiin.

Lääkärit ovat kertoneet, että Lovaton vointi on kohentumaan päin, mutta hänen tulee yhä olla tarkkailussa Cedars-Sinai Medical Centerissä.

Demi Lovato eli kuusi vuotta päihteetöntä elämää ennen retkahdustaan. Hänen perheensä aikoo pyytää naista vieroitushoitoon heti, kun hän pääsee sairaalasta. Perhe ei mielellään laskisi Demi Lovatoa käymään edes kotona ennen katkaisuhoidon alkamista.

Showtime 😈

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on