Känniääliö uhitteli biisonille – suututti eläinmaailman jättiläisen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Alkoholin avulla voittamattomuuden ja yli-inhimilliset voimat itselleen kuvitteellisesti saavuttanut Raymond Reinke on saanut kunnian olla vuoden 2018 suurin känniääliö. Mies oli uhitellut täysikasvuiselle biisonille Yellowstonen kansallispuistossa, Yhdysvalloissa.

Oregonista kotoisin oleva 55-vuotias Raymond Reinke joutui kansallipuistolomamatkallaan tekemisiin viranomaisten kanssa.

Mies oli istunut ajoneuvon apukuljettajan paikalla ilman turvavyötä. Humalainen Reinke oli myös käyttäytynyt törkeästi poliiseja kohtaan. Hänelle ojennettiin sakkolappu.

Myöhemmin poliisit joutuivat hakemaan Reinken hänen hotellistaan, koska mies oli aiheuttanut häiriötä muille asukkaille. Lopulta poliisit näkivät kansallispuistossa kuvatun videon, jolla sama herra uhittelee noin 500-kiloiselle biisonille.

Viranomaiset päättivät pitää miehen telkien takana oikeudenkäyntiin saakka, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi