Kehonsa tatuoinut mies poistatti peniksensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäjällä syntynyt 32-vuotias Adam Curlykale on matkustanut Meksikoon genitaalien poistoleikkaukseen. Mies on tatuoinut koko kehonsa graniitin harmaalla sävyllä, mutta sukupuolielimet ovat aiemmin estäneet värisävyn tatuoimisen haarojen alueelle. Nyt se on mahdollista.

Poikkeuksellisen näyttävään kehonmuokkaukseen turvautunut Adam Curlykale syntyi albiinona. Mies kuitenkin kyllästyi vaaleaan ihonsävyynsä ja muutenkin elämäänsä, Metro-lehti uutisoi. Mies aloitti mittavan projektin, jonka aikana tarkoituksena on löytää todellinen minä ja ulkonäkö. Hän haluaa näyttää kaikkea muuta kuin tavalliselta.

Harmaan eri sävyjä rakastava Adam Curlykale pääsee pian tatuoimaan myös genitaalialueensa, sillä aiemmin genitaalit ovat estäneet ihon kauttaaltaan värjäämisen. Mies on tatuoinut jopa silmämunansa. Hän kertoo Instagramissa menettäneensä paljon verta sukupuolielinten poistoleikkauksessa, mutta toipuneensa kaiken kaikkiaan erinomaisesti.

Hän sairastui taannoin syöpään, mutta selätti sairauden ja aloitti uuden elämän, Metro-lehti uutisoi.