Popedan Costello yhtyeestään: ”Popeda on kovassa lyönnissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen rockmaailman ikoneihin lukeutuva Popeda juhli viikonloppuna 40-vuotista uraansa Tampereella järjestetyssä jättikonsertissa, jossa 28.000 ihmistä fanitti yhtyeen uran hittejä.

Popedan 40 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Stara

Nyt Popeda nähdään hieman tavallisesta poikkeavissa merkeissä, kun yhtyeen Costello kutsuttiin keilaamaan aivan lapsuutensa kotinurkille. Haastattelussa Costello kertoo myös tamperelaisuuden olemuksesta ja tietenkin myös yhtyeensä nykyisistä kuulumisista.

– Tamperelaisuus tulee mun mielestä rehellisyydestä ja sellaisesta ”We have a thing called reilu meininki”. Jotain sellaista reilua tässä hommassa on.

– Popeda on kovassa lyönnissä nykyisin. Minäkin olen monenlaisia kokoonpanoja ja keikkoja nähnyt. Kaikilla kokoonpanoilla on ollut hetkensä, ja tämä kokoonpano on hyvä. Varsinkin tällä hetkellä se on ihan superkunnossa. Ja se on aika tanakkaa soitantaa nykyisin, Costello ylistää yhtyeensä keikkakuntoa.

Popedan 40 vuotta juhlakonsertti, Kuva: Stara